🎄🎅🏽Aarhus: Nye fotos af efterlyste Steffen – vidner søges fortsat

🇩🇰Østjyllands Politi søger fortsat vidner, der har set den 27-årige Steffen Dam Jensen, der forsvandt natten til lørdag efter en julefrokost på Åboulevarden i Aarhus C. Politiet har fået hjælp af både Marinehjemmeværn og frivillige og har søgt intensivt med helikoptere, dykkere og patruljer i Aarhus midtby i fire dage.

Derudover er der indhentet videoovervügning fra flere forskellige lokationer og en del vidner er blevet afhørt. DesvÌrre er det endnu ikke lykkedes komme Steffen Dam Jensens fÌrden nÌrmere. Han er sidst set ved 7-Eleven pü Nørreport omkring kl. 1.30, men derefter er det uklart, hvor han er güet hen. De nye fotos er fra overvügningen ved 7-Eleven og fra et vidne pü stedet.

Østjyllands Politi har nu valgt at koncentrere sig om digitale spor og videoovervügning og har foreløbigt indstillet indsatsen med dykkere og büde i vandet omkring Aarhus.

– Vi mangler stadig at fĂĽ kortlagt Steffens fĂŚrden den nat han forsvandt. Lige nu er det svĂŚrt at vide prĂŚcist, hvor vi skal lede, og vi har søgt mange forskellige steder uden resultat. Derfor hører vi meget gerne stadig fra vidner, der har set Steffen natten til lørdag, siger politikommissĂŚr Morten Bang Rasmussen, der leder efterforskningen.

Oplysninger om Steffen Dam Jensen kan gives pĂĽ tlf. 114.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

IndlĂŚser ... IndlĂŚser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal vÌre selvstÌndig?

View Results

IndlĂŚser ... IndlĂŚser ...