🎄🎅🏽Aftenens Fodbold Podcast: Ripodsten

⚽🇩🇰🎧AaB har fyret cheftræner Morten Wieghorst og vundet stort i første kamp derefter.

Vi ser nærmere på effekten af fyringen og jagten på en ny træner, hører om AaB-anfører Rasmus Würtz’ fremtidsplaner og så fortæller Mads Justesen om, hvordan det har været at gå fra banen til en rolle som salgschef i Hobro IK. Derudover bliver der leveret julefrokostanekdoter. Med i studiet er AaB-anfører Rasmus Würtz, salgschef i Hobro IK Mads Justesen og NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen. Vært er Jens Otto Barsøe

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »