🎄🎅🏽Spm. om, hvad der afgører om Udenrigsministeriet beslutter at indføre en istjeneste, der dækker hele Grønland og som, ifølge regeringens udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi vil ”understøtte den fortsatte økonomiske udvikling i Grønland igennem nye sejlruter og mulighed for øget turisme”, til undervisningsministeren

Aleqa Hammond - Medlem af Folketinget📷 Steen Brogaard

🇩🇰Hvad afgør, om Udenrigsministeriet beslutter at indføre en istjeneste, der dækker hele Grønland og som, ifølge regeringens udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi vil ”understøtte den fortsatte økonomiske udvikling i Grønland igennem nye sejlruter og mulighed for øget turisme”, når det nu fremgår af ministerens svar på GRU alm. del – spm. 14, at regeringen alligevel ikke har taget stilling til at ”udvide den eksisterende istjeneste til at dække hele Grønland” på trods af, at det klart fremgår både hvordan dette skal gøres, og hvad det forventes at koste?

Dato: 05-12-2018
Status: Ikke besvaret
Emne: selvstyreordningen og RigsfÌllesskabet

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

IndlĂŚser ... IndlĂŚser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal vÌre selvstÌndig?

View Results

IndlĂŚser ... IndlĂŚser ...
Translate Âť