Aftenens Podcast: Hvem skal knaldes?

podcast

🇩🇰I sin leder bruger Politiken i den forgangne weekend vendinger som “forklædt som ven”, “fordækt” og “kræmmere”, der lever af at “stjæle deres følgeres opmærksomhed for at sælge den videre til virksomheder” om to navngivne influencers. Politikens slutter med at opfordre myndighederne til at “knalde Mascha Vang, Lakserytteren og andre fordækte influencers”. Men… rettede Politiken i virkeligheden kritikken mod de forkerte? Lever de gamle medier egentlig ikke også af deres læseres opmærksomhed? Og bør alle medier ikke følge de samme regler? Rasmus Kolbe også kendt som Lakserytteren møder i ugens Elektronista forfatteren til Politikens leder- ansvarshavende redaktør Christian Jensen. Vært: Christiane Vejlø Gæst: Rasmus Kolbe

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »