Rudolf Kleemann (Ruula) Fortjenstmedalje-mik sølv-iusumik saqqarmiulerneqarpoq

Ruula qatanngutinilu - Rudolf Kleemann med sine søskende📷KNI

🇩🇰↓Rudolf Kleemann (Ruula) fik overrakt fortjenstmedalje i sølv                                         


🇬🇱↓ Ullumikkut 10. januar 2019 Upernavimmi suleqaterput Ruula, Rudolf Kleemann, KNI Pilersuisup umiarsualiviani ukiunilu kingullerni quersuaani ukiorpassuarni sulisuusoq ataqqinartorsuup Dronning Margrethe II-p nersornaasiuttagaanik Fortjenstmedalje-mik sølv-iusumik saqqarmiulerneqarpoq.

Ruula 1978-imi februarip aallaqqaataani sulileqqaarsimavoq umiarsualivimmi ikiortitut, ukiorlu taanna ukiaani quersuarmi sulilivissimalluni, maannamullu suli quersuarmi assistentitut atorfeqarluni.

Saqqarmiuliisuuvoq KNI A/S-imi sulisoqarnermut pisortaq Mikol Poulsen. Mikol ilaatigut ima oqaaseqarpoq:

Asasarput suleqaterput Rudolf Kleemann, Ruula, nalunngilara saqqarmiulerneqarnissannut innersuunneqalerninniilli angajoqqaatit uaniitikkitit, maanna aamma qularinngilara qamaniisikkitit. Qujanartumillu qatanngutitit ilaallu maanna najuussinnaasut ilagaagut pingaartorsioqatigalutalu. 
Nipituuliortuunngilatit, aamma nammineq malugaara ilumoortoq. Nipaatsumik suleriuseqaraluarlutit suliat eqqortumik suliarineqarnissaat pingaartitarivatit, ippigisaqartillutillu oqaatigisarpatit.

Suliartortuaannarputit suliffissakkut, allaallu sulinngiffeqaraluarlutik akunnattoorfinni saaffigineqartillutit pisinnaajuaannarputit, tassuuna suliffinnut tunniusimanerit naatsorsuutigineqartuaannarsinnaanerillu ersersippat. Akisussaaqataallutit sulinerit ingerlappat, quersuarmiinnaanngitsoq aamma pisiniarfimmit pisariaqartitsisoqartillugu.

Ruula, suliffeqarfitsinni tunniusimallutit ukiorpassuit sulisimaninni taamatullu innuttaaqataalluartuunerit pillugu nersorniarlutit Ataqqinartorsuup ilinnut saqqarmiuliuteqqusaa sakissannut ikkutissavara.

rudolf-630-01.jpg

 Rudolf Kleemann.

rudolf-630-02.jpg

 Rudolf Kleemann aamma KNI A/S-imi sulisoqarnermut pisortaq Mikol Poulsen.


🇩🇰 Vores kollega Ruula, Rudolf Kleemann, som arbejder på KNI Pilersuisoq´s pakhus i Upernavik fik i dag d. 10. januar 2019 overrakt Hendes Majestæt Dronning Margrethe II´s Fortjenstmedalje i sølv

Rudolf blev ansat ved KGH d. 1. februar 1978. Først som havnearbejder og sidenhen på hovedlageret i Upernavik, hvor han fortsat arbejder den dag i dag.

Det er KNI´s HR chef Mikol Poulsen som overrakte fortjenstmedaljen og hun holdt en tale, hvor hun bl.a. sagde:

Kære kollega Rudolf Kleemann, Ruula, jeg ved, allerede dengang indstillingen blev lavet, havde du dine nu afdøde forældre i tankerne, og jeg er sikker på, at du også i dag har dem i tankerne. Det er godt, at dine søskende og den øvrige familie kan være tilstede her i dag.

Du gør ikke stort ud af dig selv, og går stille med dørene. Det har jeg selv lagt mærke til. Men ikke desto mindre værdsætter du at opgaverne skal gøres ordentligt. Og du står ikke tilbage med at markere, når du mener, at tingene skal gøres på en anden måde.

Du går altid på arbejde, og træder også til, de gange, hvor du bliver kontaktet, selvom du holder ferie. Det viser hvor meget du er dedikeret til dit arbejde. Du viser til stadighed et stort ansvarsfuldhed, ikke blot på pakhuset, men også i butikken, efter behov.

Ruula, med stort tak for dit engagement på vores arbejdsplads og din måde at være medborger på, vil jeg overrække denne fortjenstmedalje, sådan som vi er blevet bedt om fra Hendes Majestæt.

rudolf-630-01.jpg

 Rudolf Kleemann.

rudolf-630-02.jpg

 Rudolf Kleemann og KNI´s HR chef Mikol Poulsen.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »