Spørgsmål om status for færøsk overtagelse af udlændingeområdet, samt tidsplan for sagens videre gang, til Udlændinge- og Integrationsministeren

Arkivbillede, Færøerne

🇩🇰Over en række år har der været forhandlinger mellem Udlændinge- og Integrationsministeriet og det færøske landsstyre om at forberede en færøsk overtagelse af udlændingeområdet. Dette har imidlertid vist sig at trække ud, og der har i flere omgange været oplysninger om, at der både foreligger vanskeligheder og samtidig at overtagelsen nærmer sig. Kan ministeren oplyse om status for overtagelse af udlændingeområdet, samt tidsplan for sagens videre gang? Der henvises til FÆU almindelig del spørgsmål 13 (2017-18).

Dato: 10-01-2019
Status: Ikke besvaret
Emne: selvstyreordningen og Rigsfællesskabet

FU

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »