​Danske Spil efterlyser hele seks millionærer – Alle i Danmark

🇩🇰Danske Lotterispil (Lotto, Eurojackpot, Quick og Vikinglotto) har i 2018 udklækket ikke mindre end 202 nye millionærer. Hvilket er det største antal nogensinde.

– Vi er glade og stolte over, at have skabt så mange millionærer i 2018 og i det hele taget. Vi er sat i verden for at levere underholdning til danskerne, og det tænker jeg også, vi har gjort, når så mange milliongevinster er blevet udbetalt til heldige vindere i løbet af sidste år,” siger Pernille Wendel Mehl, adm. dir. i Danske Lotteri Spil.

Dog viser en nærmere gennemgang af Danske Spils gevinstudbetalinger, at der er nogle vindere i løbet af året, som ikke har fået afhentet deres gevinster – og det er altså milliongevinster, der er tale om. Danske Spil opfordrer derfor alle, der kan være i spil til gevinsterne om at kigge skuffer, lommer, og handskerum godt igennem.

– Det er helt essentielt for os at få sendt pengene afsted til dem, der har været så heldige at vinde – enten med de rigtige vindertal eller på vores Millionærgaranti, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige. Derfor går vi også offensivt ud og efterlyser de manglende millionærer. Måske kommer man selv i tanke om, at man da har en kupon, der ikke er blevet præmiesøgt, liggende et sted, eller man taler med vores forhandlere derude og bliver mindet om det den vej, siger Pernille Mehl.

De uafhentede gevinster er købt hos følgende forhandlere i løbet af 2018:

Uge 15: 3.000.000 købt i Rema 1000 i Hobro

Uge 30: 1.000.000 købt i Rema 1000 i Randers

Uge 40: 1.000.000 købt i Fakta i København NV.

Uge 44: 1.000.000 købt i Spar i Nørager

Uge 47: 1.000.000 købt i Skjold Burne Hadsten

Uge 51: 1.000.000 købt i Sunds Kiosk Sunds

På gevinster over 200 kr. har man et år fra trækningsdatoen til at henvende sig til Danske Spil med henblik på at få udbetalt sin gevinst. Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »