Aftenens Håndbold Podcast⚽🎙️ Dansk åbningssejr over Chile og forsvarsnørderi + 🎬H.K.H. Kronprinsens velkomsttale ved VM i herrehåndbold

🇩🇰Danmark fik den ventede start i slutrunden, da de tævede et slapt Chilemandskab, men fik vi overhovedet svar på noget? I studiet havde Jakob Green inviteret Oliver Jørgensen og Søren Herskind, og de diskuterede bl.a. udfordringerne på højre back og en dansk defensiv der gav anledning til en smule bekymring fremadrettet. Det gav anledning til en snak om hvem af favoritterne der egentlig har den bedste defensiv. Vi havde så travlt med at komme i studiet at lyden drillede lidt, men helt typisk for en VM-turnering skal vi også lige spille os varme. Vi lover til gengæld, at der er helt styr på det fremadrettet.

Udsendelsen er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »