Endeligt svar på spørgsmål om, hvordan man sikrer, at ansøgere til kørekort i Grønland får en fyldestgørende teoriundervisning, når teoribogen for køreundervisning i Grønland ikke findes i en opdateret version ift. gældende færdselslov

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA). (Foto: Niels Hougaard)

🇩🇰Ifølge bekendtgørelsen af færdselslov for Grønland, kan justitsministeren fastsætte regler om godkendelse af de personer, der skal forestå undervisning i kørefærdigheder. På nuværende tidspunkt skal en kørelærer bekræfte, at ansøgeren til kørekort har modtaget undervisning i overensstemmelse med §7, stk. 2 i bekendtgørelse nr. 952 af 23. november 1994 om kørekort for Grønland, før teoriprøvens aflæggelse. Hvordan sikrer man, at ansøgere til kørekort får en fyldestgørende teoriundervisning, som de også kan prøves i, når teoribogen ikke findes i en opdateret version i forhold til gældende færdselslov?

Af: Aaja Chemnitz Larsen (IA)

Til: transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA)

Dato: 18-01-201

9Status: Endeligt besvaret

Emne: kommuner og infrastruktur

iframe marginwidth=”0″ marginheight=”0″ frameborder=”0″ scrolling=”no” width=”320″ height=”100″ src=”https://www.partner-ads.com/dk/visbannerrotation.php?rid=14370″> ole-birk

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »