Fodbold på 6’eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 34

🇩🇰Hvilken herlig fodbolduge, der venter! Europa League tager hul på knald-eller-fald-kampene, to af de engelske klubber med de mest passionerede fans tørner sammen i FA Cuppen og endelig er der godter fra Superligaen, hvor OB tager imod Vejle og FC København skal en tur til Randers.

Tirsdag den 12. februar kl. 18.50 på Eurosport 2
Europa League 1/16-finale, 1. kamp
Fenerbahçe – Zenit Skt. Petersborg
Direkte fra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadion i Istanbul. Det gælder om at skabe sig et godt udgangspunkt inden returkampen, når Fenerbahçe og Zenit Skt. Petersborg tørner sammen tirsdag aften. Fenerbaçhe er kendt for at have nogle fanatiske fans, der kan skabe en heftig stemning, så de skal nok gøre deres til, at hjemmeholdet føler sig båret frem til 1/8-finalerne.
Kommentatorer: Peter Piil og Mads Junker

Torsdag den 14. februar kl. 18.50 på Eurosport Player og Eurosport.dk
Europa League LIVE
Alt det bedste fra alle dagens kampe i Europa League
Direkte fra kommentatorboksen i Mileparken. Her får du det store overblik over samtlige aftenens kampe i Europa League. Det er alle mål, alle højdepunkter og alt dramaet, mens det sker. Europa League LIVE er optimalt at have kørende på tablet eller mobil, mens du f.eks. ser Lazio-Sevilla spille på din fladskærm. Nations League LIVE er helt gratis at se.
Kommentatorer: Casper Høygård og Jesper Simo

Torsdag den 14. februar kl. 18.50 på Eurosport 2
Europa League 1/16-finale, 1. kamp 
Lazio – Sevilla
Direkte fra Stadio Olimpico i Rom. Her står den på danskerduel mellem Lazios Riza Durmisi og Sevillas Simon Kjær. Durmisi får ikke meget spilletid i Serie A, men han har som regel spillet i pokalturneringen og i Europa League. Simon Kjær er fast mand i spaniernes forsvar, og det bliver derfor spændende at se, hvordan de to spillere og klubberne generelt går til hinanden i kampen om at komme blandt de sidste 16 i turneringen.
Kommentatorer: Anders Ebbesen og Esben Hansen

Torsdag den 14. februar kl. 21.00 på 6’eren
Europa League 1/16-finale, 1. kamp
Malmø FF – Chelsea
Direkte fra Stadion i Malmø. Gæsterne fra Chelsea kommer ikke udenom at være storfavoritter til den samlede sejr mod vores svenske naboer. Men mon ikke, at Malmøs tre danskere, Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Reiks, vil gøre deres til at London-klubbens verdensstjerner får en hård aften på svensk græs.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Lørdag den 16. februar kl. 16.00 på 6’eren
FA Cup, 5. runde
AFC Wimbledon – Millwall
Direkte fra Kingsmeadow i London. Der bliver tryk på tribunerne når AFC Wimbledon og Millwall skal dyste om at spille sig videre i den traditionsrige engelske pokalturnering, FA Cuppen. De to klubber er nemlig kendt for at have nogle af Englands mest fanatiske og passionerede tilhængere. Så uanset om selve kampen bliver episk, kan man godt regne med at stemningen på Kingsmeadow bliver forrygende.

Søndag den 17. februar kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 22. spillerunde
OB – Vejle
Direkte fra Nature Energy Park i Odense. OB skal bruge de sidste runder i grundspillet til at sikre sig en plads i mesterskabsspillet, og i den sammenhæng er en sejr over Vejle et must. Omvendt har jyderne ikke råd til at tabe for mange point, hvis man vil gå ind i nedrykningspillet med en anelse bedre kort på hånden end nu. 
Kommentatorer: Casper Høygård og Mikkel Bischoff

Søndag den 17. februar kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 22. spillerunde
Randers FC – FC København
Direkte fra Cepheus Park i Randers. Hjemmeholdet har det historisk set svært, når modstanderen hedder FC København. Randers FC har ikke besejret FCK siden april 2015. Siden da har klubberne mødt hinanden ni gange, hvilket har kastet to uafgjorte og syv sejre til københavnerne af sig. FC København har brug for sejren for at holde sig i toppen af tabellen, mens tre point vil lune godt hos Randers FC, så klubben holder sig til i kampen om top-6 og en plads i mesterskabsspillet.
Kommentatorer: Zak Egholm og Flemming Povlsen

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »