Highlights Uge 8 – Discovery Networks Danmark

Nyt afsnit: 'Sol for millioner' tirsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på Dplay. Tine, Martin og Lotte konkurrerer om at sælge en luksusbolig til den kendte frisør og makeup-artist Dennis Knudsen, og Martin indleder en lille mandeflirt for at få sit hus solgt. Peter skal interviewes til bladet La Danesa, og han håber, at artiklen kan give ham flere kunder i butikken - men interviewet tager en uventet drejning, da han pludselig bliver spurgt om sit kærlighedsliv! Per og Jacob fedter grundigt for ejeren af en superlækker lejlighed i Malaga, for ejeren vil kun leje den ud, men Per og Jacob går benhårdt efter at få hende til at sælge den.

🇩🇰Nyt afsnit: ‘Family Food Fight’ torsdag kl. 21.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Dommerne Hannah Grant og David Johansen skruer op for kravene til de fire forrygende familier, der er tilbage i køkkenerne. Og denne gang står tre af familierne med en fordel, de kan kaste ind i kampen: familien Abdol Hamid kan få mere tid, familien Rosenkilde kan få Hannah eller David til at hjælpe i køkkenet, mens familien Lee har en hemmelig fordel under armen! Til gengæld står familien Farsinsen uden nogen fordel til de afgørende minutter i køkkenet. I aften forlader endnu en familie køkkenet, når først røgen har lagt sig, og dommerne sætter sig til bords. Vært Mattias Hundebøll holder øje med familiernes kogekunst sammen med dommerne og sørger for, at hver eneste ret bliver smagt og bedømt!

Nyt afsnit: ‘Remee & Mathilde’ tirsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Remee har altid været en fyr med mange bolde i luften, både hvad angår sin karriere inden for musikken, men også som ihærdig iværksætter. Og han går fortsat med rigtig mange ideer til nye projekter, som han vil kaste sig ud i, herunder et spændende projekt, som vil kunne gøre en masse gode ting for unge mennesker. Remee fortæller i den forbindelse også om sit ejeerskab af VIP-klubben Arch og om, hvordan det føltes, da pressen lå på lur ude foran hans luksusbolig i Tyrkiet.

Nyt afsnit: ‘Profil af en morder’ onsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Tre ældre damer bliver brutalt voldtaget og berøvet i deres respektive hjem i den lille by Holsted i Sydjylland. Ofrene fortæller, at gerningsmanden taler med lokal dialekt, og at lokalsamfundet lever i frygt for, hvem der bliver hans næste offer. Rejseholdet bliver tilkaldt, og drabschef Kurt Kragh tager os med dybt ned i efterforskningen af den udfordrende sag, der ender med at få en tragisk udgang – for da efterforskningen af voldtægterne snævrer sig ind, og politiet nærmer sig gerningsmanden, begår han den ultimative forbrydelse og dræber sin kone, to døtre og derefter sig selv.

Nyt afsnit: ‘Beauty Bosserne’ mandag kl. 21.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Nadia og Irina er i Milano, hvor Nadia lander en stor aftale – og det skal selvfølgelig fejres med en girls night out! Men hvad pigerne ikke ved er, at Irinas kæreste Morten er taget til Milano for at give Irina en romantisk overraskelse. Mais nye smykkekollektion er omsider kommet hjem, men uheldigvis for Mai er alt ikke, som det skal være. Irina planlægger en eksklusiv lancering af sin nye makeup-linje, og hverken Raz eller Nadia er inviteret, og det er de bestemt ikke tilfredse med. Og så tager Camilla Frederikke til Kolding for at få karriereråd af Mascha.

Nyt afsnit: ‘Blitzkrig’ onsdag kl. 22.00 på Kanal 5 og på Dplay.

En mand findes parteret i en kolonihave i Herlev, og Mathias Øgendahl fra Pressefotos.dk har som den eneste opsnappet historien – spørgsmålet er bare, hvor længe der går, inden konkurrenterne også hører om den! Daniel er ude at jage billeder, da en lægeambulance leder ham på sporet af et knivstikkeri. Og så kæmper Michael Forsmark fra Local Eyes en brav kamp med et mudderhul, da han forsøger at komme før konkurrenterne til en god historie.

Nyt afsnit: ‘Politijagt’ onsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Vlado må tage et alvorsord med en mindreårig pige, som kører rundt med en ældre ven i stedet for at være i skole, mens Henrik får fat i en mand, som har mistet sit kørekort i Danmark og tilsyneladende har snydt sig til et nyt i Norge. Og den går bare ikke. Thomas tilkalder assistance i Upper Darby lige uden for Philadelphia i USA, da han får en melding om en stjålet bil, og at tyven sandsynligvis er i en forretning, hvor han kan holde øje med, hvad Thomas gør ved bilen.

Nyt afsnit: ‘Family Food Fight – Dommer-Duellen’ torsdag kl. 22.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Det bliver en voldsom kamp over knoldsellerien, når de to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen sætter hele kokkeæren på spil i en intens køkkenduel. Mørket har sænket sig over køkkenerne, og vært Mattias Hundebøll byder de to Family Food Fight-dommere velkommen til at kreere imponerende retter på tid, som kan tilfredsstille et kritisk panel af madeksperter. Der er publikum, tidspres, benspænd og køkkentricks i ét væk, når det er de helt små detaljer, der afgør aftenens vinder!

Nyt afsnit: ‘De Unge Mødre’ tirsdag kl. 20.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Michelle forbereder sig på at blive mor for anden gang. Hun har en masse ting, fra da Elliot blev født, men hun elsker også at købe nyt. Nanna, Stefan og Malucca tager på weekendtur sammen med Ditlev, Maluccas far. Det betyder nemlig meget for Nanna, at hun Ditlev accepterer hendes nye kæreste. Martinna drømmer om at få flere børn, men samtidigt er hun angst for at skulle føde igen. Nanna-Johanne arbejder på at lægge sit liv om.

TV-Premiere: ‘The 33’ fredag kl. 21.00 på Kanal 5.

Baseret på virkelige hændelser, fortæller denne film historien om da en guld- og kobbermine i 2010 kollapser og fanger 33 minearbejdere 600 meter under jorden i 69 dage. Oppe på landjorden arbejder et utrætteligt hold for at redde de tilsyneladende dødsdømte minearbejdere, der udover at kæmpe mod den kvælende varme også er i mangel på mad og vand. Mens familie, venner og resten af verden følger spændt med i redningen, bliver det en kamp mod tiden for at få de mange mænd op til overfladen igen før det er for sent.


Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »