Ole Stephensens venner: Uanstændigt af TV 2

🇩🇰Journalist og studievært Ole Stephensen døde onsdag. Siden har der ikke være nogen ende på mediehyldesten – men hvorfor ville ingen af de etablerede gøre brug af hans indiskutable talent i de sidste år af hans liv? Q&A taler med to af Stephensens gode venner og kolleger.

Ekstra Bladet er røget i totterne på Socialdemokratiet i kølvandet på avisens kritiske artikler om Henrik Sass Larsens mødedisciplin.

Især er det faldet Socialdemokratiet for brystet, at Ekstra Bladet angiveligt belejret Sass for at få en kommentar til sagen. Det har nu ført til en klage til Folketingets formand Pia Kjærsgaard. Q&A taler med alle sagens parter.

Hvordan arbejder de Facebook-moderatorer, der sidder og afgør, hvad der kan accepteres og ikke accepteres i diverse opslag. Q&A får en skildring fra et førstehåndsvidne, der fik job som moderator hos et firma, der arbejder med at luge ud for Facebook.

For tre år siden røg Michael Qureshi ud på røv og albuer fra den etablerede medieverden, efter at det var blevet afsløret, at han havde opdigtet samtaler med kilder, der aldrig havde fundet sted.

Nu er han tilbage som redaktør for flere såkaldte bymedier – og dét med forrygende succes.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »