Gråzoner omkring blå kort, den uforudsigelige herreliga og niveaukløft hos kvinderne

🇩🇰Med både en dame- og herreslutrunde i benene er det igen tid til at kigge hjem mod håndboldligaerne, aktuelle temaer og debatter. Denne udsendelse fra Mediano Håndbold når at berøre mange emner og starter i det højaktuelle hjørne, nemlig blå kort.

I studiet har Emil Halkier, Jakob Green og Johan Strange hul igennem til GOG’s cheftræner, Nicolei Krickau, der efter de seneste ugers eksempler på brugen af blå kort røg til tasterne. Intentionen med det blå kort var, at omstændighederne for, hvad der skulle give karantæne, blev skærpet. Her mener GOG-træneren, at vi bevæger os ind i en gråzone, hvis “en normalt kluntet tackling” fra SønderjyskE’s Frederik Ladefoged på Jesper Dahl fra Nordsjælland Håndbold skal give to spilledages karantæne.

Efter snakken om blå kort vendte vi blikket mod herreligaen, der sjældent har været mere uforudsigelig, mener Jakob Green. Spænding i toppen, midten og bunden samt masser af nøgleopgør i vente. Og så kan det, som tingene ser ud på nuværende tidspunkt, ende ud med specielt én sprængfarlig slutspilspulje og et muligt nyt overraskende semifinaleeventyr ala det Mors-Thy præsterede i 2013.

Dernæst får dameligaen en overhaling. Her vender vi danske præstationer i Europa, forventninger til kvindelandsholdet, forudsigelser frem mod slutspillet, men også et p.t. ubesejret Odense Håndbold-tophold. Hvor gode er de egentlig? Er vi helt oppe på samme niveau som Anjas Dream Team i Slagelse? AG København? Panelet er ikke i tvivl om, hvad de mener.
Slutteligt falder snakken på danske kvindespillere, der er begyndt at søge væk fra den hjemlige liga. For hvorfor gør de egentlig det?

God fornøjelse!

*Udsendelsen er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland*

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »