SUBARU VIZIV ADRENALINE CONCEPT

SUBARU VIZIV ADRENALINE CONCEPT, har verdens premiere på Geneve Motor Show

🇩🇰VIZIV Adrenaline Concept vil blive afsløret i forbindelse med pressekonferencen i Subaru´s stand d. 5. marts kl. 10:45.

I VIZIV Adrenalin Concept har Subaru pakket både sin nyeste og næstkommende opdaterede førerassistance teknologi. Med konceptet ønsker Subaru også at vise, at vi – på trods af en stigende grad af automatisering – i fremtiden stadig vil bygge biler til føreren.

VIZIV historie

VIZIV: Verdenspremiere i Genève Lounge 2013. En 3-dørs SUV coupe med saksdøre. Forg;ngeren var Tourer og Advanced Tourer med mågevinge døre, vist i henholdsvis 2009 og 2011 i Tokyo.

VIZIV Evolution: Premiere i Tokyo 2013.

VIZIV 2: Premiere i Genève 2014. Længere og med 5 døre.

VIZIV Future: Premiere i Tokyo 2015. 5-dørs SUV.

VIZIV-7: Premiere i Los Angeles 2016. 7-personers SUV.

VIZIV Performance: Premiere i Tokyo 2017.

Viziv Tourer: Premiere i Genéve 2018.

Subaru har altid været med forrest, når det handler om udviklingen af miljøvenlige køretøjer og nye teknologier. Denne profil bliver nu endnu tydeligere i Norden med verdens første Boxerdiesel med Lineartronic (Automatgearkasse).

Subaru er kendt som verdens største producent af Boxer-motorer, som har ligget i alle modeller siden 1958, hvor den første Subaru 360 kørte af samlebåndet. Det symmetriske firehjulstræk, som for mange er synonymt med SUBARU, blev introduceret i 1972, modellen Subaru Outback fejrede sit 20-års jubilæum i 2015. Tilmed kunne Subaru i 2016 fejre 50 års-jubilæum for produktion af Boxer-motorer, og i 2018 fejere vi 60 år som bilfabrik.

Subaru er verdensførende på produktion af firehjulstrukne biler, med en margen på hele 25% ned til Audi og 50% til Landrover, på de næste pladser.

Subaru produceres af Subaru Corporation. Subaru Corporation står 100 % for fremstillingen af biler. Fuji Heavy Industries er aktive inden for en række forskellige industrier, der – præcis som bilindustrien – fortsætter med at udvikle mere miljøvenlige alternativer. Andre eksempler på industrier, som FHI er virksomme indenfor er: vindkraft, flyindustrien og batteri-teknologi.

Subaru har et erklæret mål om at bygge de mest sikre biler, og kan som eneste mærke prale af at have alle deres modeller med, i den Amerikanske sikkerhed organisation IIHS´s Top Safty Pick + opgørelse. 
Den nye Subaru XV og søster modellen Impreza, er i Euro Ncap kåret til den højst præmieret, og dermed sikreste bil i klassen Small Family car i 2017

Subaru Corporation har fabrikker i Gunma, Japan og Lafayette, USA. I 2017 producerede Subaru i alt 1.033.000 biler af modellerne: Impreza, Legacy, Outback, Forester, STI, XV, BRZ og Levorg

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »