Digitalimik Sullissinermut Aqutsisoqarfimmi pisortaq nutaaq

Katrine Hjelholt📷Naalakkersuisut

🇩🇰↓Ny styrelseschef til Digitaliseringsstyrelsen

🇬🇱Digitalimik Sullissinermut Aqutsisoqarfik nutaamik pisortartaassaaq, matumanilu qinerneqartoq tassaavoq Katrine Hjelholt Nathanielsen. 

Katrine Hjelholt Nathanielsen Air Greenlandimi attaveqaqatigiinnermut pisortatut atorfeqaqqammerpoq Kommuneqarfik Sermersuumilu siusinnerusukkut attaveqaqatigiinnermut pisortatut aamma atorfeqarsimavoq. Katrine Isumaginninnermut ilisimatusarnermi kandidatiuvoq aamma Roskildep Universitetiani attaveqaqatigiinneq saniatigut naammassisaralugu.

Aqutsisoqarfimmi pisortamik sulisoqalerneq Naalakkersuisut digitaliseeriinermut periusissiaani Digitalimik Sullissinermut Aqutsisoqarfiup suliakkerneqarnerani suliassanik annertuunik piviusunngortitsisinnaasumik pilersaarusiorluarsinnaasumillu Digitalimik Sullissinermut Aqutsisoqarfimmit assut nuannaarutigineqarpoq. Nuna tamakkerlugu periarfissat ilungersunartullu Katrinep ilisimasaqarfigilluarpai, tamannalu digitaliseeriinermut periusissiap atulersinniarnerani sulinermut soqutiginaateqarluartumik suleqatigiinnermut nukittorsaataassaaq. Katrinep aqutsinermik annertuumik misilittagaqarnera ilanngukkaanni atorfimmut piukkunnaateqarluartutut toqqarneqarpoq. 

Katrine Hjelholt Nathanielsen 1. juuni 2019-imi sulilluni aallartissaaq.

🇩🇰Digitaliseringsstyrelsen skal have ny styrelseschef, og valget er faldet på Katrine Hjelholt Nathanielsen. 

Katrine Hjelholt Nathanielsen kommer fra en stilling som kommunikationschef i Air Greenland og har tidligere været kommunikationschef i Kommuneqarfik Sermersooq. Katrine er kandidat i Socialvidenskab med sidefag i kommunikation fra Roskilde Universitet.

Digitaliseringsstyrelsen glæder sig over at have fundet en styrelseschef med stor strategisk kompetence og evne til at realisere alle de omfattende opgaver, som Digitaliseringsstyrelsen står over for med Naalakkersuisuts digitaliseringsstrategi. Katrine har et indgående kendskab til både nationale muligheder og udfordringer, hvilket er en stor styrke i samarbejdet med interessenter i arbejdet med at implementere digitaliseringsstrategien. Dette sammenholdt med Katrines store ledelseserfaring gør, at hun er det perfekte match til stillingen. 

Katrine Hjelholt Nathanielsen starter 1. juni 2019.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »