Mand efterlyses for røveri i Vejle

🇩🇰Sydøstjyllands Politi beder om hjælp fra offentligheden til at identificere gerningsmanden til et røveri mod Circle K på Boulevarden i Vejle torsdag den 7. marts 2019 kl. 23.37
Efterlysning af gerningsmand
Her kom en yngre mand ind i forretningen og truede sig til at få udleveret fire kartoner cigaretter, hvorefter han forlod forretningen igen. Gerningsmanden beskrives som en dansktalende mand på 20-25 år. Han var ved røveriet iført en mørk dynejakke og havde en lys hætte over hovedet. Efterlysning af gerningsmand Efterlysning af gerningsmand Hvis du har information, der kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden, så kontakt venligst Sydøstjyllands Politi på tlf. 114. På forhånd tak for hjælpen.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »