Ghita Nørby

🇩🇰‘Det er dybt forfærdeligt, sårende og udleverende’, siger Ghita Nørby til Iben Maria Zeuthens forsøg på at lave et tilbundsgående portræt af den store skuespillerinde. På det tidspunkt har mødet mellem dem kun varet ni minutter. Resten af interviewet viser nogle sider af Hele Danmarks Ghita, som nok vil komme bag på de fleste lyttere. En smertefuld samtale om at være ung og gammel, stor og lille, mor og datter, klog og dum. Tilrettelæggelse: Iben Maria Zeuthen. Klip og mix: Kim G Hansen. Redaktør: Mikkel Clausen.

Redaktør forsvarer Ghita-dokumentar og kønsløs computerstemme

Radio24syv Dokumentar har bragt en meget bemærkelsesværdig dokumentar, hvor skuespiller Ghita Nørby i store dele af interviewet sviner journalist Iben Maria Zeuthen til. Men hvorfor er det relevant at udsætte lytterne for det? Derudover kigger vi nærmere på en ny computerstemme, der hverken er en mand eller en kvinde.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »