Brexit

🇩🇰EU – og dermed også Danmark – skal afgøre, om briterne kan få udskudt Brexit. Sådan ser det ud – efter at et flertal i det britiske parlament i går stemte for at udelukke, at Storbritannien kan forlade EU uden en aftale.

I aften skal parlamentsmedlemmerne stemme igen – denne gang for at beslutte, om de skal bede EU om en udsættelse af Brexit. Hvis ikke det bliver vedtaget, så er det hårde brud mellem EU og Storbritannien blot to uger væk – den 29. marts.
Den britiske premierminister, Theresa May, vil bede EU om at udskyde Brexit til 30. juni – men kun hvis parlamentet godkender den aftale, som hun har forhandlet med EU. Det er den samme aftale, som parlamentet allerede har stemt ned to gange.

Men spørgsmålet er, om EU vil give briterne mere tid – eller om tålmodigheden er ved at slippe op?

Vært: Tinne Hjersing Knudsen

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »