Mand idømt 11 års fængsel i amfetaminsag

🇩🇰Retten i Næstved har i eftermiddag idømt en 44-årig mand 11 års fængsel for besiddelse af 41,4 kg amfetamin

Manden var tiltalt for sammen med en navngiven person og flere uidentificerede personer at have været i besiddelse af samlet 41,4 kg amfetamin med henblik på videreoverdragelse. Sagen har været efterforsket af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst (SEØ), som anholdt den 44-årige mand den 25. maj 2018, netop som han var i gang med at placere 30 af de 41,4 kg amfetamin i en fryser i et skur ved Herlufsholm Idrætscenter. De resterede 10 kg lå i hans bil. Medgerningsmændene er endnu ikke blevet pågrebet af politiet.

Anklageren i sagen, Michael Aagaard, udtaler: ”I denne sag har politiet forhindret 41,4 kg amfetamin i at nå ud på gaden, og det er jeg meget tilfreds med. Derudover har retten med denne dom sendt et klart signal om, at det straffes hårdt, hvis man er i besiddelse af så store mængder hård narkotika.” Den 44-årige valgte at anke dommen til landsretten. Han har siddet varetægtsfængslet under hele sagen og er fortsat fængslet efter dommen.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »