Danske Spil: Nu går den ikke længere for Patrick Smith

🇩🇰Det kom bag på mange inklusiv oddssætterne, at Patrick Smith fik en uge mere i X Factor, da han overlevede farezonen på bekostning af Andrea Brøndsted. Men nu vurderer oddssætterne, at det er endestationen for den unge lollik.

”Vi var noget overraskede over, Patrick gik videre, da det er yderst sjældent, at nogen har overlevet Farezonen hele to gange, så statistikken siger, at nu må det være det slut, medmindre han da præsterer så godt, at seerne stemmer ham direkte videre og dermed udenom Farezonen,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil, og tilføjer:

”Det store spørgsmål bliver, om hans sangvalg kommer til at passe bedre til ham, end vi har set de sidste to uger. Her har hans sang til farezonen været mere velvalgt, end hans sang til showet. Vi tror dog ikke på, at han holder en uge ekstra, og derfor giver vi odds 1,33 på, at han ryger ud, hvilket svarer til 70 % sandsynlighed.”

I farezonen vurderer oddssætterne, at Patrick Smith kommer til at stå over for enten Maria og Bea eller pige-gruppen Echo. Og her vurderer oddssætterne, at sandsynligheden for, at det bliver Echo er størst.

”Den attitude og popularitet, som Maria og Bea allerede nu har opnået, tror vi gør, at de redder sig fri fra farezonen, og derfor vurderer vi, at det bliver Echo, som står i farezonen til odds 2,05, mens Maria og Bea giver odds 2,50 til at stå i farezonen, siger Peter Emmike Rasmussen.”

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »