Indstillet eftersøgning i Ittoqqortoormiit

Grønlands Politi har siden aftenen den 14. marts eftersøgt en ung mand, som blev meldt savnet samme dag. Den unge mand formodes druknet i forbindelse med en jagttur i et område vest for Ittoqqortoormiit. Efter fire dages søgen efter den unge mand, indstilles eftersøgningen i dag, søndag d. 17. marts.

Der har været stor deltagelse i eftersøgningen, som foregik med hjælp fra Air Greenlands AS 350 helikopter, politiet samt mange frivillige fra befolkningen, der også har været ude at lede i deres private både samt snescootere. Der er blevet søgt i store dele af områderne vest for Ittoqqortoormiit langs iskanten samt ud mod de åbne havområder.

Eftersøgningen må desværre indstilles, da det ikke har været muligt for politiet, at finde den unge mand, ligesom politiet har vurderet, at det ikke længere er sandsynligt at finde ham i vandoverfladen.

Siden den unge mand forsvandt, har der både været blæsevejr, stærk strøm samt ny is.

Fra Grønlands Politi skal der lyde en stor tak til alle de private, som deltog i eftersøgningen af den forsvundne mand.

De pårørende er underrettet.

Med venlig hilsen Grønlands Politi

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »