Per Stig Møller: Udbud diskriminerer 24syv

🇩🇰I dagens Q&A taler vi med manden, der indimellem meget højtideligt bliver kaldt denne stations “fader”, nemlig den tidligere konservative partiformand og kulturminister Per Stig Møller. Hvad tænker han i disse dage, hvor den politiske diskussion raser, om den radiostation, han selv lagde grundstenen til? Han kritiserer det medieforliget for at diskriminere de nuværende ejere af Radio24syv.

EU fylder en del i mediebilledet i disse måneder, hvor ikke mindst Brexit har sat dagsordenen. Og lige om hjørnet venter et EU-parlamentsvalg.

Men kan vi være sikre på, at EU-journalisterne dækker nøgternt og professionelt – uden at skele til, hvad de SELV mener? Nej, siger Dansk Folkepartis Anders Vistisen, der har skrevet en bog, der i disse dage rundsendes til en kvart million danskere. Vi taler med Vistisen, og derefter er der diskussion om emnet med tidligere chefredaktør for Berlingske Anna Libak og Altingets Jakob Nielsen, der er tidligere EU-korrespondent.

Og så kommer medstifteren af et nyt venstrefløjsmedie, solidaritet.dk, i studiet og fortæller, hvorfor Danmark har brugt for en ny, rød netavis.

Dernæst følger vi op på en sag, vi tidligere har kulegravet, og som der nu er nyt i: Den skandaløse hæftning af Weekendavisens trykte udgave.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »