KamikPosten.gl ønsker at støtte et dynamisk arbejdsmarked i Grønland – Derfor er jobannoncer og jobansøgninger GRATIS

🇩🇰Det er nemmest at finde din nye medarbejder der hvor hun/han færdes i forvejen – nemlig online.

KamikPosten.gl kan ikke prale af at en stillingsannonce koster hverken 4,700, 14,114 eller sågar 28.889 – Det er ganske enkelt uansvarligt – til gengæld er den GRATIS inkl 1 deling på Facebook. Alternativt 999,- for en daglig facebok deling i hele ansøgningsperioden.  – Det er ikke bare gratis- deter også miljøvenligt.

LÆS OGSÅ  §37: Suli.gl: Selvstyret bruger 900.000 årligt på egen jobportal OG 3.4 mio. til jobopslag. Ringe kommunal tilslutning

Det er ikke ret mange mennesker der køber aviser længere, så hvorfor bruge tusindvis af kroner på en trykt annonce?

Her på siden går vi ind for et fleksibelt arbejdsmarked, og annonceringen skal ikke være en økonomisk barriere for at finde den rigtige kandidat, det behøver ikke være dyrt at annoncere online.

Vi tilbyder forskellige ting:

  • Job annonce på KamikPosten.gl & opslag på Facebook for GRATIS  (du bestemmer selv hvor lang perioden skal være) og offentliggøres på præcist det aftalte tidspunkt.
  • Daglig deling på Facebook Job annonce på KamikPosten.gl & 1 daglig deling på Facebook for KUN 999,- i hele ansøgningsperioden
  • Er du jobsøgende? Så kan du søge job, evt anonymt via kamikPosten.gl – også dette er gratis
  • Artikel Links – I tillæg til ovenstående kan man tilkøbe garanti for f.eks.  25.000 visninger af link samt logo og jobtitel for kun 2.000,-
  • Facebook Markedsføring Ønsker du yderligere markedsføring på Facebook? Daglig markedsføring, på vores Facebook side, f.eks. 2 uger for kun 1.000,-
  • Har du andre behov vedr. online job-annoncering? – så kontakt os venligst, så skræddersyr vi et produkt til din virksomhed.
  • Ovenstående priser er betinget af at din virksomhed(jobansøger leverer alt tekst, billeder og logo. i enten en PDF- eller JPG-fil samt evt lyd og video. Skulle I have behov for hjælp til tekst, logo, eller andet så kontakt venligst på annoncer@KamikPosten.gl eller her.

Ud over Job annoncer har vi naturligvis også mulighed for “traditionel” online annoncering, og meget mere – læs mere her – det er ikke blot effektivt og billigt – det er også miljøvenligt.

(OBS: Dette er IKKE en aprilsnar)

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »