STOP miljøsvineriet – Annoncér online på KamikPosten.gl – & bliv set af op til 370.000 – om ugen

CSR? Ej vel. Trykte medier importeres & flyves rundt - Du og ikke mindst miljøet betaler prisen

🇩🇰STOP miljøsvineriet ! – Op i mod 40.000 (over 13 år gamle og derover) mennesker i Grønland har en aktiv Facebook-profil!
Hvorfor overhovedet annoncere i trykte medier? Det har begrænsninger, det er dyrt og det er , ikke mindst miljømæssigt uansvarligt.
Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af op til 370.000 – om ugen –  Fleksibelt, effektivt, Billigt & godt for miljøet

På KamikPosten.gl vil dine budskaber altid komme ud blandt dags aktuelle budskaber, da vi hverken censurerer budskaber, eller tilbageholder nyheder for at tage hensyn til hverken sendeplan, eller trykte medier der udkommer i næste uge og som indflyves fra udlandet og derefter landet rundt.

Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?

Fordele ved online annoncering:

  • Ingen overskredet deadline
  • Mulighed for at rette trykfejl
  • Mulighed for at ændre ved leverancesvigt & udsolgte varer, samt prisændringer
  • Du tager hensyn til miljøet
  • Du kan frit ændre billeder, tekst, tilføje film med mere.
  • Du er tilgængelig for dine kunder. Der hvor de er!

Du skal annoncere online på KamikPosten.gl hvis vil nå dine kunder 24 timer i døgnet – Alle ugens dage. Året rundt. – Derved får du den bedste løsning – Også til pengene

Færre og færre benytter trykte medier, med alle de begrænsninger der er, og ikke mindst miljømæssige konsekvenser. Helt op til 80% af dine kunder læser ikke længere trykte medier.

Hvor mange mennesker i den yngre målgruppe køber aviser eller læser tilbudsaviser? Nej vel..?

Fakta: Andel af de 15-29-årige, der dagligt får nyheder via mediet:

Online: 66 % TV/Radio: 31 %, Trykte medier: 20 %, Tekst-TV: 5 %

Størstedelen af dem surfer rundt på nettet via mobilen – Så gir det jo god mening at det er dér du skal fange dem i stedet?

Lige midt i mellem det indhold der interesserer dem i forvejen. Selv folk på over 70 bruger sociale medier og surfer dagligt online.

Det gælder om at du skal være tilgængelig for dine kunder – Vel at mærke på de medier/platforme hvor dine kunder færdes i forvejen – Det er ikke nok at du kan modtage et traditionelt telefonopkald, en sms eller en fax , alt sammen kommunikationsformer færre og færre bruger.

Hvorfor ikke kommunikere med dine kunder direkte i real-time online?

I stedet for at skulle overholde en deadline lang tid i forvejen? – Hvor du ikke har mulighed for at rette fejl eller lave ændringer? eller tilføje video eller tale/musik?

Ved at vælge KamikPosten.gl som partner er du sikker på et nå helt ud til dine kunder, vel og mærke med det rigtige budskab der kan ændres fra minut til minut. KamikPosten.gl har ikke nogen trykte medier vi skal tage hensyn til samtidig.

Hvorfor reklamere i et trykt medie i 7 dage hvis du allerede har udsolgt efter 2 dage? Eller endnu værre hvis dine annoncerede vare ikke dukker op til tiden? Så er pengene spildt?

På et online medie kan du bruge pladsen til andre produkter eller justere prisen alt efter konkurrencesituationen/efterspørgslen.

Trykte medier er dyre, langsommelige, statiske, kedelige og mindst dårlige for miljøet – online markedsføring er billigere, bedre, direkte, fleksibel, og ikke mindst miljøvenlig.

Kontakt os for yderligere oplysninger her  eller send en mail på annonce@kamikposten.gl

* Tallene er fra en medieundersøgelse i Danmark og vil derfor variere fra land til land

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »