Ahmed Akkari bl.a. om sin grønlandske søn Nicklas, og kærlighed til grønlændere generelt

🇩🇰Ahmed Akkari – Forfatter, skolelærer og tidligere imam

Første kapitel: Ahmed Akkari: “Navnet Ahmed betyder, ‘den vi takker, fortæller tidligere Imam og nuværende skolelærer Ahmed Akkari. “Har vi noget at takke dig for?” spørger vært Hassan Preisler tilbage. “Jeg har altid gerne villet skabe liv i tilværelsen,” svarer Akkari. Han rejste i 2005 til Mellemøsten med JPs Muhammed-tegninger og var på den måde med til at igangsætte hele karrikaturkrisen. Siden tog han afstand til sine handlinger og sine tidligere kampfæller og slog sig ned som lærer i Grønland.

Andet kapitel: Ahmed Akkari: “Den sårbarhed, som tvivlen får mig til at føle, den giver mig oplevelsen af en afgrundsdyb meningsløshed. Det er måske nok derfor, jeg iklæder mig det panser,” siger tidligere Imam og nuværende skolelærer Ahmed Akkari, da han foreholdes, at han stadig ofte forkynder og teoretiserer, når følelserne presser på.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »