ūüá¨ūüáĪJOB: HR-partner til Arktisk Kommando – Ans√łgningsfrist 5. maj

ARKTISK KOMMANDO - Joint Arctic Command

ūüá©ūüáįVil du v√¶re en del af HR-r√•dgivningen ved Arktisk Kommando? Har du gode samarbejdsevner og form√•r at skabe b√¶redygtige l√łsninger inden for HR? S√• har du muligheden for at blive en del af en organisation med meningsfulde opgaver, hvor du kan g√łre en forskel.

Om os

HR-partnerelement ved Arktisk Kommando er en del af R√•dgivningsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. R√•dgivningsafdelingen best√•r for nuv√¶rende af ca. 100 medarbejdere og indeholder en partnerstruktur, som fysisk er placeret sammen med de styrelser og stabe, de st√łtter samt en tv√¶rg√•ende Policy- og Koordinationssektion. HR-Partnerelement ved Arktisk Kommando best√•r af to medarbejdere, hvor du er den ene. Elementet er fysisk placeret i Nuuk i Gr√łnland, hvor dit faste tjenestested vil v√¶re.

R√•dgivningsafdelingen yder professionel HR-r√•dgivning og skal underst√łtte fastholdelse og rekruttering af kompetente medarbejdere for Danmarks sikkerhed. Afdelingen skal endvidere i samarbejde med den √łvrige del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse bidrage til l√łsning af alle HR-relaterede opgaver.

Om stillingen

Stillingen er v√¶rnsf√¶lles, og du vil via din st√łtte til Arktisk Kommando f√• et indg√•ende kendskab arbejdet i en v√¶rnsf√¶lles operativ stab. Stillingen giver desuden gode muligheder for personlig udvikling i forhold til din videre karriere, hvad enten det er i Forsvaret eller inden for HR-omr√•det.

Som HR-partner bliver du en del af et lille team, hvor du i samarbejde med elementets leder l√łser en bred vifte af HR-udviklings- og driftsopgaver. I rollen som HR-partner er ledelsesunderst√łttelse en central del af opgaven. Det betyder, at du med din faglighed skaber grundlag for ledelsesbeslutninger, hvor HR indg√•r.

Din prim√¶re opgave er r√•dgivning af chefer ved Arktisk kommando inden for HR. Du f√•r en v√¶sentlig rolle i tilrettel√¶ggelsen og gennemf√łrelsen af centrale HR tiltag som ledelsesevaluering, psykisk arbejdspladsvurdering, medarbejdertilfredsheds-unders√łgelse, ans√¶ttelser, onboarding af nye medarbejdere, kompetenceudvikling og udviklingssamtaler.

Desuden bliver du ansvarlig for HR-ledelsesrapportering.

Den daglige opgavevaretagelse kr√¶ver, at du selvst√¶ndigt iv√¶rks√¶tter l√łsninger af egne opgaver inden for udstukne rammer, herunder foretager den n√łdvendige koordination b√•de internt og med eksterne myndigheder.

Om dig

Du er kaptajn eller kaptajnl√łjtnant med et godt kendskab til Forsvarets opgaver og struktur og gerne erfaring med HR, men det er ingen betingelse.

Alternativt er du civil med relevant uddannelse og erfaring med HR. Kendskab til Forsvaret er en fordel, men det er ingen betingelse.

For at opn√• succes i stillingen er det afg√łrende, at du er im√łdekommende og l√łsningsorienteret.

Som HR-partner er du helhedsorienteret og skaber l√łsninger med fokus p√• kundens behov. Du har en h√łj grad af helhedsforst√•else, og forst√•r HR-rolle som bidragene til l√łsningen af Arktisk Kommandos kerneopgaver. Du er god til at kommunikere med alle niveauer og har gode samarbejdsevner. Du evner hurtigt at bygge bro og vedligeholde relationer s√•vel internt som eksternt i Forsvaret.

Ansættelsesvilkår
SOM MILITÆR:
Stillingen bes√¶ttes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.Stillingen er indplaceret i l√łngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnl√łjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat v√¶re ansat i henhold til g√¶ldende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om l√łn og ans√¶ttelsesvilk√•r for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Som milit√¶r ansat er du omfattet af Gr√łnlandsaftalen, og du vil f√• midlertidig tjeneste i en periode p√• 2 √•r.

S√•fremt du er udpeget til INTOPS, skal du g√łre opm√¶rksom p√• dette i din ans√łgning.

SOM CIVIL:
Du vil blive ansat og afl√łnnet efter g√¶ldende relevant overenskomst p√• Gr√łnland.

Arbejdstiden er 40 timer om ugen.

Der er mulighed for, at f√• anvist en bolig. For anviste boliger skal du selv betale husleje efter de til enhver tid g√¶ldende regler om boligbetaling i Selvstyrets ejendomme mv. i Gr√łnland. Ved misligholdelse af anvist bolig med uds√¶ttelse til f√łlge, vil der ikke blive stillet yderligere bolig til r√•dighed.

Er du allerede bosat p√• Gr√łnland, vil stillingen v√¶re en fastans√¶ttelse og der anvises ikke en bolig.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle s√¶rlige vilk√•r. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ans√¶ttelsesforl√łbet.

KONTAKT OG ANS√ėGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Sektionen for Milit√¶re Styrelser, major Jens Christian Rytterager p√• telefon 72 81 93 89, eller chefen for R√•dgivningsafdelingen, oberstl√łjtnant S√łren D. M√łller p√• telefon 72 81 92 00.

Sp√łrgsm√•l vedr√łrende l√łn og ans√¶ttelsesvilk√•r rettes til HR-konsulent Martin Robert Fyrstenberg p√• telefon 72 81 91 76.

Ans√łgningsfristen er den 5. maj 2019 og vi forventer at gennemf√łre ans√¶ttelsessamtaler uge 20/21.

Stillingen er til bes√¶ttelse 1. august 2019, idet der naturligvis vil blive taget hensyn til allerede planlagt ferie. Det er hensigten, at gennemf√łrer et uddannelses- og On-The-Job-Training forl√łb ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse (Ballerup og Karup) i perioden august-september 2019, hvorefter den valgte kandidat starter ved Arktisk Kommando 1. oktober 2019.

Du bedes s√łge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedh√¶fte relevante dokumenter, m√• du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at s√łge stillingen, fordi vi tror p√•, at forskellighed styrker opgavel√łsningen gennem dynamik og nyt√¶nkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleomr√•det, herunder HR-driften i Forsvaret. Forsvarsministeriets Personalestyrelse er som arbejdsplads kendetegnet af h√łj faglighed, fokus p√• videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmilj√ł. Hoveds√¶det er placeret i Ballerup, men Forsvarsministeriets Personalestyrelse har decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet.

Opslaget slettes, Sunday May 5th, 2019

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indl√¶ser ... Indl√¶ser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - √ėnsker du at Gr√łnland skal v√¶re selvst√¶ndig?

View Results

Indl√¶ser ... Indl√¶ser ...
Translate ¬Ľ