Dagen i dagūüďÖL√łrdag d. 13. april 2019

ūüá©ūüáį13. april¬†er dag 103 i √•ret i den¬†gregorianske kalender¬†(dag 104 i¬†skud√•r). Der er 262 dage tilbage af √•ret.

Justinus dag. Der er lidt usikkerhed om hvilken Justinus dagen er opkaldt efter. Det kunne være Justinus Martyr, der blev henrettet ved halshugning i Rom 163. Men det er mest sandsynligt, at der er tale om den lærde græker Justinus Philosophus fra Nablus i Palæstina, der efter indgående studier lod sig omvende til kristendommen, hvorefter han som forfatter og prædikant virkede ivrigt for den kristne læres udbredelse indtil han omkring år 170 dræbes med gift. Der findes yderligere en tredje opfattelse, der slår de to ovenstående personer sammen til en person.

Begivenheder

F√łdt

D√łdsfald

 

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indl√¶ser ... Indl√¶ser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - √ėnsker du at Gr√łnland skal v√¶re selvst√¶ndig?

View Results

Indl√¶ser ... Indl√¶ser ...
Translate ¬Ľ