Audi på Auto Shanghai 2019

🇩🇰Audi præsenterer to verdenspremierer på Kinas vigtigste motorshow i Shanghai fra 16. til 25. april. Det fuldt elektriske produktsortiment udvides med Audi Q2L e-tron, som er specielt udviklet til det kinesiske marked, bygges på Foshan fabrikken og leveres til de første kunder til sommer. Derudover præsenterer Audi også en konceptbil i Shanghai – Audi AI:ME – der illustrerer Audis vision for automatiseret kørsel i byområder.

Audi CEO Bram Schot: “Med de to elektriske modeller Audi Q2L e-tron og Audi e-tron starter vi en ny æra i Kina med vores partner FAW. Den kompakte SUV vil blive produceret lokalt allerede i år, og i begyndelsen af 2020 vil Audi e-tron også blive produceret i Kina, der er vores største og vigtigste marked på verdensplan.”

Audi Q2L e-tron er 33 millimeter længere end den almindelige model. Bilen drives af en elektrisk motor på forakslen, som mobiliserer 100 kW og 290 Nm. Med en batterikapacitet på 38 kWh har den en rækkevidde på op til 265 kilometer, bestemt efter den lokale homologeringsprocedure.

Et andet højdepunkt hos Audi på messen er verdenspremieren på en visionær konceptbil til morgendagens urbane mobilitet. Audi AI:ME viser ideerne fra Audi-designere og -udviklere til fremtidens kompakte bil. Showbilen byder på et rummeligt, futuristisk interiør og kapacitet til niveau 4 automatiseret kørsel. Dette giver passagererne frihed til at gøre, hvad de vil med den tid, de bruger i bilen. Audi AI:ME tilbyder en bred vifte af højteknologiske funktioner til kommunikation, underholdning eller simpelthen afslapning.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »