Danske Spil: Patrick Nielsen får hug af Mark O

🇩🇰Patrick Nielsen og Mark O. Madsen skal mødes i en MMA-fight i juni måned. Dermed bliver den længe ventede kamp kæmpet på Madsens præmisser i hans sport, og derfor er Danske Spil heller ikke et sekund i tvivl om, hvordan den kamp ender.

– Vi har Mark O. Madsen som storfavorit, siger oddssætter Marc Kjærgaard Larsen.

– Vi har odds 1,08 på Mark O., og det er jo en klar indikation på, at vi ikke levner Patrick Nielsen særligt store chancer for at vinde. Vi ved, at Patrick Nielsen er en dygtig bokser, og at han tidligere har gjort sig i anden kampsport, men vi tror simpelthen, at Mark O. Madsens erfaring med MMA-kampe på højt niveau sammenholdt med hans bryderevner bliver en for stor mundfuld for Nielsen, siger oddssætteren videre.

Mark O. Madsen var senest i kamp i marts måned, hvor han vandt over Thibaud Larchet i Cage Warriors, mens modstanderen Patrick Nielsen har vundet 29 professionelle sejre i boksning og lidt tre nederlag. De seneste to kampe, han har bokset, er endt med nederlag.

– I Mark O. Madsens syv MMA-kampe indtil videre har han været dygtig til at få kampen over på sine præmisser. Jeg har svært ved at se, at Patrick har samme niveau på gulvet som Madsen, og jeg har endnu sværere ved at se, at Nielsen kan styre kampen fra stående og undgå takedowns. Det kommer bare ikke til at ske, lyder det.

Vægtgrænsen i kampen bliver 75,5 kilo, og den bokses i KB Hallen. Selv om Danske Spils oddssætter Marc Kjærgaard Larsen har Madsen som klar favorit, så advarer han alligevel om, at Patrick Nielsen med sin farlige venstrehånd – og med lidt held – kan skabe overraskelsen på Frederiksberg.

– Vi har odds 6,25 på Patrick Nielsen. Det skyldes selvfølgelig, at der i MMA – ligesom i boksning – er et element af held og timing. Patrick kan få et slag ind, der ryster Mark O., og derfor er oddset på Patrick Nielsen trods alt ikke højere.

Tjek Danske Spils odds på kampen lige her: https://danskespil.dk/oddset/ufc-mma/international/ufc/mark-o-madsen-patrick-nielsen-1462448.html

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »