Fem stjerner til Range Rover Evoque

🇩🇰Den nye Range Rover Evoque har opnået de maksimale fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedsvurdering, der dermed bekræfter dens status som en af de mest raffinerede, alsidige og sikre kompakte luksus-SUV på markedet.

Den kompakte luksus-SUV scorede ikke alene 94 % i sikkerhed for voksne passagerer – det bedste resultat for en Jaguar Land Rover nogensinde – men den scorede også 87 % for sikkerhed for børn.

Den nye Range Rover Evoque er baseret på Land Rovers nye Premium Transverse-arkitektur, der sikrer maksimal sikkerhed for passagererne. Den har som standard de nyeste avancerede førerassistenter, herunder nødbremse, vognbaneassistent, parkeringshjælp for og bag og et bakkamera.

Denne kombination af funktioner gav den nye Evoque de maksimale fem stjerner i det hårdeste Euro NCAP-testprogram til dato.

Standardudstyret kan suppleres med to udstyrspakker. Park Pack omfatter parkeringsassistent, 360 graders parkeringshjælp, Rear Traffic Monitor og Clear Exit Monitor, mens Drive Pack omfatter adaptiv fartpilot, Blind Spot Assist og nødopbremsning ved høj hastighed, der gør turen endnu mere behagelig og sikker.

Desuden betyder et omfattende system med airbags og seler i hele kabinen – inklusive en fodgængerairbag – at ejerne kan regne med, at deres kompakte luksus-SUV vil beskytte personer både i og uden for bilen.

inbar McFall, Global Product Marketing Director hos Jaguar Land Rover: “Range Rover Evoque føler sig hjemme både i byen og på landet, så vi tilføjede de nyeste teknologier, der er beregnet til at forebygge ulykker, og en ny arkitektur, der beskytter passagererne, hvis uheldet er ude. Resultatet er fem nye stjerner til Land Rover.”

Udvalget af avancerede teknologier i den nye Range Rover Evoque omfatter Land Rovers ClearSight-bakspejl. Det kan med et tryk på en knap omdannes til en HD-videoskærm, der giver et bredere 50 graders overblik og fremragende udsyn ved dårlige lysforhold, idet den viser billedet fra et bagudvendt kamera øverst på bilen. Det er ideelt ved transport af passagerer på anden sæderække eller store genstande i bagagerummet, der generer udsynet bagud.

ClearSight Ground View-teknologi fås os, der gør motorhjelmen usynlig ved at lægge kamerabilleder på den øverste touchscreen, der giver føreren et 180 graders overblik over, hvad der sker under bilens front. Det er nyttigt på vanskelige parkeringspladser, ved høje fortovskanter eller i barsk terræn.

Den nye Range Rover Evoque fås i Danmark fra nu til en pris fra 551.880 kr og en beskatning på 499.900 kr. Se mere på www.landrover.dk

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »