Highlights de 2 kommende uger – Discovery Networks Danmark

Nyt afsnit: 'Gidseltagningen II' mandag kl. 21.00 på Kanal 5 og på dplay Foto: Rolf Konow. Med Philip indespærret i færgens fryserum bruger gidseltagerne barske metoder for at få fat i Junes mobiltelefon, som viser sig at være objektet for deres kidnapning og kapring. På land forsøger efterforskerne SP og Simon hastigt at komme nærmere gidseltagernes identiteter, motiv og mulige sammensvorne, alt imens TTF med regeringen i ryggen lægger an til et væbnet overraskelsesangreb, der skal få alle gidslerne løsladt og situationen lukket ned én gang for alle.

🇩🇰Nyt afsnit: ‘Forbrydelser der rystede Danmark: Manden i den røde bil’ onsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på dplay

’Forbrydelser der rystede Danmark’: I efteråret 2012 bliver to piger, på henholdsvis 10 og 11 år, med nogle ugers mellemrum bortført og seksuelt krænket af en mand i en rød bil nær Vester Skerninge på Fyn. Frygten spreder sig blandt forældre på Fyn. I november 2012 bliver en bordeauxrød Opel Astra indleveret til bytte hos en brugtvognsforhandler, og et halvt år senere sker en besynderlig brand i en lejlighed i Odense. Men, hvordan hænger de her forbrydelser sammen? I programmet fortæller brugtvognsforhandleren, indsatslederen, naboen og journalisten om tilfældighederne, der fangede manden i den røde bil.

Sæsonafslutning: ‘Politijagt’ onsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på dplay

Vi blænder op for endnu en ’Politijagt Special’. I dette afsnit er vi med fra minutterne inden Vlado indleder en intens jagt på den 17-årige bilist Nicolai, som ender med at torpedere Vlados kollega Steen-Eric og et dramatisk uheld sker. Ulykken bliver fanget på kamera , netop da den sker, og mens de tilskadekomne modtager hjælp fra redderne. Helt ekstraordinært er vi også med, når Vlado, Steen-Eric og føreren skal for retten med sagen. Her hører vi, hvilke tanker, der går gennem hovedet på de implicerede, og hvordan sagen ender for den nu 20-årige Nicolai.

Nye afsnit: ‘Ex on the Beach – Danmark’ søndag-tirsdag kl. 22.00 på Kanal 4 og på dplay

Fie keder sig bravt i villaen – men så er det jo heldigt, at hun kan puste lidt til ilden, når Amanda og Mikkel skændes. Claes kom ind i villaen for at vinde Cecilies hjerte, men interessen er dalet gevalidigt efter hendes flirt med Morten. Og så lander en ny ex, som for alvor får skabt rav i tingene, da hun får lov til at bestemme, hvem der skal sove hvor. Ugen på Mauritius kræver desuden, at det frække undertøj kommer frem, da pigerne skal konkurrere om, hvem der skal være Miss Mauritius. Men det kræver mere end gode former at vinde konkurrencen, blandt andet hvem der har den stærkeste holdning til hungersnød. Jeppes interesse for Tabita vokser støt, og han sørger selvfølgelig for, at det sker bag Saras ryg.

Nyt afsnit: ‘Danskerdrabet i Oslo’ onsdag kl. 22.00 på Kanal 5 og på dplay

Foto: Simon Skreddernes.
Den 24. juni 1974 blev den danskfødte diplomatfrue Anni Nielsen Iranzo slået ihjel i sit eget hjem i Oslo – og man har den dag i dag stadig ikke dømt nogen i sagen. Annis fire år gamle datter, Maria, var vidne til det brutale drab, og hun vil nu rejse fra sit hjem i Argentina tilbage til Norge for endelig at få løst mysteriet om, hvem der slog hendes mor ihjel. Sagen udvikler sig, da Maria begynder at forbinde alle de nye og spændende spor, der er kommet op til overfladen i løbet af efterforskningen. Der dukker et mystisk brev op, der indtil nu har været ukendt for både familien og den tiltalte. Og så kaster kriminaltekniker Eva B. Ragde lys over, hvad det egentlig var, der skete på gerningsstedet.

Nyt afsnit: ‘Over Atlanten’ søndag kl. 21.00 på Kanal 5 og på dplay

Udfordringerne kommer i mange afskygninger for de seks kendte gaster, Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der nærmer sig midtvejspunktet på turen over Atlanten. For med lidt over halvdelen af rejsen tilbage, og med udsigten til det samme hav dag ud og dag ind, begynder kedsomheden og rastløsheden langsomt at melde sig. Alt det glider dog i baggrunden, da sejlerne, til Jesper Banks store rædsel, opdager ubudne gæster ombord på båden!

TV-Premiere: ‘Fantastiske skabninger og hvor de findes’ lørdag kl. 21.30 på Kanal 5

Efter en verdensomspændende rejse ankommer Newt Scamander til 1920’ernes New York. Med sig har han en mystisk kuffert, der indeholder et mangfoldigt udpluk af magiske skabninger. Troldmanden er imidlertid lykkeligt uvidende om det mørke og den mystiske skikkelse, der er begyndt at terrorisere byen. For at gøre ondt værre, slipper en håndfuld skabninger løs fra Newts kuffert, der hurtigst muligt må opsnuse dem igen.

Nyt afsnit: ‘Voice Junior’ lørdag d. 27. april kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard /Discovery Networks Danmark
Velkommen til 2. runde af programmets blind auditions, hvor de tre coaches, Mette Lindberg, Wafande og Joey, skal lytte til – og måske også vælge – en stribe nye, talentfulde børn, som skal på scenen for at trykke den af med en sang! Vi skal møde bl.a. Ava på ti år, som fyrer den af med håndtegn og masser af cool attitude, mens vi også skal opleve konkurrences yngste deltager Ella på blot otte år. Og så må Mette også komme Maja til undsætning, da hun fuldstændig fryser midt i sin performance. Ude bagved står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar klar til at tage godt imod stjernefrøene og fange alle de store reaktioner fra mor, far og alle vennerne!.

Premiere: ‘Strøgvagterne’ onsdag d. 24. april kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Krestine Havemann /Discovery Networks Danmark
G4S-vagterne arbejder på Strøget i hjertet af København, hvor en af deres vigtigste opgaver er at skabe tryghed for borgerne og butiksejerne på landets mest travle gågade. Arbejdet er både krævende og intenst, og vi følger vagterne på tæt hold, når de bl.a. sætter efter butikstyve, foretager civile anholdelser og tilbageholder kriminelle, indtil politiet ankommer til gerningsstedet. Vagten Nicklas fanger det sidste medlem af en georgisk tyvebande, som har hærget Strøget længe, mens Onurs tålmodighed sættes på prøve, da en påvirket mand kommer med racistiske tilråb og trusler. Magnus skal pludselig løbe stærkt, da en kvinde flygter på cykel med et par bukser, som hun ikke har betalt for, og med hjælp fra forbipasserende jagter Michael og Anders en urtyv, der har stjålet varer for over 10.000 kroner!

Nye afsnit: ‘Ex on the Beach’ søndag-tirsdag kl. 22:00 på Kanal 4 og på dplay.

Jeppe kan ikke længere skjule sin interesse for Tabita, så han afslutter forholdet til Sara kort efter, at de er blevet Ex on the Beach-kærester. Sara tager det roligt, men hendes verden bliver vendt op og ned, da hun finder ud af, at Jeppe måske ikke var så uskyldsren, som hun gik og troede! Heldigvis venter en runde “Sandhed eller Tablet”, så alle skeletterne kan komme ud af skabet. Og så virker det langt om længe til, at Claes har held med at vinde Cecilies hjerte – også selv om resten af villaen ikke synes, at hun fortjener Claes! Tabita har ikke glemt sin tiltrækning af Cecilie, men vil Claes gå med til, at hans pige pludselig er sammen med en anden pige? Måske, hvis han får lov til at ligge i midten? Pigerne sendes på date sammen og kommer hjem med en ny beboer – som gør sin entre i villaen med meget store armbevægelser.

Nyt afsnit: ‘Forbrydelser der rystede Danmark: Jønke – Rockermordet’ onsdag d. 24. april kl. 21:00 på Kanal 5 og dplay.

En af Danmarks mest berygtede rockere igennem de sidste 35 år, Hells Angels-medlemmet Jørn ”Jønke” Nielsen, fortæller for første gang på tv om nogle af de mest voldsomme episoder, som han har været involveret i. Begivenheder, som har sendt chokbølger gennem det danske samfund på grund af deres voldsomme og afstumpede karakter. Han fortæller bl.a. om den koldblodige likvidering af præsidenten for rockerrivalerne “Bullshit”, om dengang ukendte fjender forsøgte at sprænge sig ind i hans celle med en håndgranat og ikke mindst et knivattantat i 2007, hvor både Jønke og overfaldsmanden fik alvorlige knivstik.

Nyt afsnit: ’Gidseltagningen II’ mandag d. 22. april kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Christian Geisnæs.
TTF og Aktionsstyrkens fejlslagne angreb på færgen har krævet dødsofre og skaber frustrationer på land. På færgen gør Hassans død Rami hævntørstig, og han er opsat på at udføre Fatwaen mod June med det samme – men Yusuf stopper ham. De skal bruge June i live! Kun ordrer direkte fra deres mystiske leder ”A”, kan ændre planen. Et billede sendt til dem af ”A” afslører Philips tilknytning til TTF, og det står nu klart for gidseltagerne, hvem deres fange i fryserummet i virkeligheden er.

Nyt afsnit: ‘Over Atlanten’ søndag d. 28. april  kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Med over 1500 tilbagelagte kilometer, er de seks kendte skibsgaster, Hella Joof, Sus Wilkins, Christel Pixi, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh og Peter Falktoft godt og vel halvvejs på deres episke rejse over Atlanten – og de trange kår og spartanske omgivelser begynder for alvor at tære på kræfterne. Især for det selverklærede luksusdyr, Hella Joof, der må sande, at støj, rørkøjer og løglugt langsomt men sikkert er ved at knække hende!

Nyt afsnit: ‘Danskerdrabet i Oslo’ onsdag d. 24 .aprl kl. 21:45 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Simon Skreddernes.
Marias jagt på svar i sagen om mordet på sin mor, den danskfødte diplomatfrue Anni Nielsen Iranzo, tager form i England, hvor Maria opsøger en specialpsykolog, som kan fortælle hende mere om, hvad det var for en type person, som myrdede hendes mor. Og om det overhovedet er muligt at leve et godt liv efter, at man har slået et andet menneske ihjel. Maria drager også videre til Danmark, hvor hun mindes sine lykkelige barndomsår, og oplever et rørende gensyn med moderens familie.

TV-Premiere: ‘Storkene’ lørdag d. 27 april kl. 18:15 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Warner Brothers Animation.
Storke bringer babyer ud … eller det plejede de i hvert fald at gøre! Nu flyver de kun rundt med pakker for en stor, amerikansk virksomhed, og det gælder også storken, Junior, som går op i sit arbejde og nu har en fed forfremmelse i kikkerten. Men ved en fejl kommer Junior til at aktivere en babymaskine, og den sødeste lille pige kommer til verden. Problemet er bare, at hun ikke er planlagt, så Junior må få hende afleveret til den rette familie i en fart, inden chefen opdager fejlen! Det fører ham ud på et vildt eventyr, der viser sig at have stor betydning for mere end én familie – og som måske kan bringe storkene tilbage som de retmæssige babybudbringere.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »