Erklæring indsendt til Folketinget efter 5G-høring på Christiansborg

Der opfordres til, at regeringen standser udrulningen af 5G

Den 4. maj afholdtes et møde på Christiansborg om 5G og den oversete fare ved trådløs teknologi med titlen: Er 5G sikker for mennesker, dyr og planter?

Til høringen fremlagde internationale og danske forskere forskningsresultater.

Det var de fire organisationer; Mayday, Dansk Institut for Folkesundhed, Rådet for helbredssikker Telekommunikation og EHS-foreningen, der havde arrangeret mødet på invitation fra folketingspolitikere, Jan Erik Messmann, Dansk Folkeparti, og Julius Graakjær Grantzau, Alternativet.

Til stede var også advokat Christian F Jensen, der bekendtgjorde, at 5G-udrulningen er et brud på menneskerettighedernes artikel 2 & 8, da det ikke er bevist, at teknologien er sikker. Testningen vil således foregå på befolkningen, og det er selvsagt ikke lovligt.

Den 25. maj, 2019, blev der så sendt en højtidelig erklæring til Folketinget fra høringen afholdt på Christiansborg den 4. maj, 2019, hvor der bl.a. erklæres, at der er omfattende og solid videnskabelig evidens for, at elektromagnetisk stråling – også under de danske grænseværdier – kan forårsage DNA-skader på mennesker og dyr, og der opfordres til, at regeringen indfører et moratorium (midlertidig standsning) for udrulningen af 5G, indtil alle sundhedsaspekter for mennesker, dyr og planter er blevet fuldt ud undersøgt.

.Læs hele erklæringen herunder:

5G-Københavner-Resolution-dansk

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
About Emma Cairo 6 Articles
Emma Cairo (Erlandsdatter) er researcher, oversætter og skribent for diverse medier og næstformand i foreningen, Free21DK, der er en støtteforening for det uafhængige magasin, Free21DK, grundlagt af journalisten, Tommy Hansen. Magasinet dækker international politik og det militær-industrielle kompleks. Emma Cairo er også sangerinde og sangskriver og bosiddende i Los Angeles-området.
Translate »