Om KamikPosten.gl

Målrettet Grønland – Globalt Fokus. Ingen sager er for små – og alle kan blive hørt. Skribenter søges – Følg os på Twitter @KamikPostenGL  (TOPnyheder) eller@KamikPosten_GL (alle nyheder) samt Facebook

Vil du annoncere på KamikPosten.gl? Kontakt Viggo Liebmann Hansen på salg@kamikposten.gl

Garanteret ingen censur på KamikPosten.gl, og alle kan blive hørt. – Du er naturligvis velkommen til at skrive/kommentere på det sprog du måtte ønske
Husk venligst en sober debattone – vi forbeholder os ret til at slette kommentarer der ikke overholder dette – bl.a. kommentarer indeholdende racisme eller antydning heraf vil bliver slettet.

Det er naturligvis i orden at henvise til andre artikler på andre sites for at gøre opmærksom på fakta og skabe debat. Hvis det primært er for at promovere sit eget website, så henviser vi til at det er muligt at blive annoncør.  Hvis du oplever at din kommentar er blevet slettet, så er du meget velkomne til at kontakte os.

KamikPosten.gl har udelukkende været en facebookside fra 1. januar 2008 til 29. november 2016 (undervejs blev vi lagt sammen med en anden side) hvor vi gik i luften med www.KamikPosten.gl.

Vi har, trods navnesammenfaldet INTET med KamikPosten(.dk) at gøre, der frem til marts 2008 hed atagu.gl. (altså startet efter KamikPosten,gl – I følge deres egne oplysninger). Ej heller kamikposten på facebook eller kamikposten.com

KamikPosten.gl skrives og administreres af flere personer. Nogle ønsker at være anonyme primært (blogger)e – Og det respekterer vi naturligvis.

Vi kalder os selv skribenter da vi pt. ikke har nogen journalistuddannede tilknyttet på fast basis. Så ja! vi ER glade amatører.

Vi har skribenter bosiddende i Grønland, Danmark, Australien samt Mexico.- Så vi er rimeligt godt dækket ind 24/7.

Man kan desuden henvende sig til os anonymt.

Ansvarshavende er Lars Andersen der træffes på mail@KamikPosten.gl eller telefon +52(1)664 540 3861 (SMS/MMS fungerer ikke) – Brug evt WhatsApp 

Kontakt gerne ved spørgsmål eller interviews. Interviews til KNR gives dog kun sammenhænende,  til direkte udsendelse  eller skrifligt.

Artikler der vedrører f.eks. Grønland er naturligvis underlagt grønlandsk lovgivning osv.

Vi får primært vores historier via formaliseret samarbejde med medier i andre lande end Grønland, ligesåvel som vi benytter os af kilder (som alle andre), pressemedelelser, nyhedsbreve, interviews o.s.v. Hvis vi citerer andre medier, nævner vi altid kilder, links, navn eller f.eks. logo. Skulle det modsatte opfattes anderledes så kontakt os gerne direkte, så vi kan få det rettet. KamikPosten.gl har ikke ansvar for artikler og fotos der indsendes uopfordret. Men vi imødekommer naturligvis folk som gerne vil have vi fjerner billeder hvis de måtte finde det i strid med ophavsretten.

Vi bliver af og til kaldt utroværdige og rygte spredere – Uden nogen dog konkret har kontaktet os med et eneste eksempel. Tværtimod har vi frem til det blev officielt afkræftet fra grønlandsk side hævdet – som de eneste stillet kritiske spørgsmål til den mytiske NATOrabat (som politiken.dk kaldte den efter vi havde sendt dem link til vores artikel), at andre medier lokalt i Grønland stillede tvivl om myten, efter årtier uden kritiske spørgsmål(!)

Da vi arbejder 24/7 – og derved formidler nyhederne enten live, eller hurtigst muligt derefter vil du kunne opleve at nyheder vil komme ud, f.eks. fredag nat  kl. 02.20 vestgrønalandsk tid – og der vil derfor kunne komme opdateringer efterfølgende – Det er sjældent nødvendigt hvis man bringer “nyheden” 3-7 dage efter. I stedet for at lave et nyt opslag vil vi typisk opdatere det eksisterende – og tydeligt angive hvad der er blevet opdateret og hvornår – præcist som de fleste andre medier rundt omkring i verden. I og med vi arbejder 24/7 vil det også forekomme at vi kan poste en artikel med en kort overskrift og en meget kortfattet tekst efterfulgt af “Opdateres”  – hvilket så sker efterfølgende.

Vil du vide mere om os så kontakt os gerne via Facebook messenger, her eller på mail@kamikposten.gl

Du er mere end velkommen til at kontakte os

Opdateret 16. september 2018.

 

Translate »