Om os

Målrettet Grønland – Globalt Fokus. Ingen sager er for små – og alle kan blive hørt. Skribenter søges – Følg os på Twitter @KamikPostenGL

Garanteret ingen censur på Kamikposten.gl, og alle kan blive hørt.
Husk venligst en sober debattone – vi forbeholder os ret til at slette kommentarer der ikke overholder dette – bl.a. kommentarer indeholdende racisme eller antydning heraf vil bliver slettet.

Det er naturligvis i orden at henvise til andre artikler på andre sites for at gøre opmærksom på fakta og skabe debat. Hvis det primært er for at promovere sit eget website, så henviser vi til at det er muligt at blive annoncør.  Hvis du oplever at din kommentar er blevet slettet, så er du meget velkomne til at kontakte os.

KamikPosten.gl har udelukkende været en facebookside fra 1. januar 2008 til 29. november 2016 (undervejs blev vi lagt sammen med en anden side) hvor vi gik i luften med www.KamikPosten.gl.

Vi har, trods navnesammenfaldet INTET med KamikPosten.dk at gøre, der frem til marts 2008 hed atagu.gl. (altså startet efter KamikPosten,gl – I følge deres egne oplysninger). Ej heller kamikposten på facebook eller kamikposten.com

KamikPosten.gl skrives og administreres af flere personer. Nogle ønsker at være anonyme primært (blogger)e – Og det respekterer vi naturligvis.

Vi kalder os selv skribenter da vi pt. ikke har nogen journalistuddannede tilknyttet på fast basis. Så ja! vi ER glade amatører.

Vi har skribenter bosiddende i Grønland, Danmark, Australien samt Mexico.- Så vi er rimeligt godt dækket ind 24/7.

Man kan desuden henvende sig til os anonymt.

Ansvarshavende er Lars Andersen, der fra 2005 til 2014 boede i Nuuk, men som nu bor midlertidigt i Mexico af familiære årsager ,og træffes på mail@KamikPosten.gl eller telefon +52(1)664 540 3861 (sms fungerer ikke – og vær venligst opmærksom på tidsforskellen, som er 5 timer efter vestgrønlandsk tid). Lars Andersen’s opslag kan ses som angivet som “Redaktion“som det også fremgår i URL når man trykker på linket.

Kontakt gerne ved spørgsmål eller interviews. Interviews til KNR gives dog kun skrifligt.

Artikler der vedrører f.eks. Grønland er naturligvis underlagt grønlandsk lovgivning osv.

Vi får primært vores historier via formaliseret samarbejde med medier i andre lande end Grønland, ligesåvel som vi benytter os af kilder (som alle andre), presemedelelser, nyhedsbreve, interviews osv. Hvis vi citerer andre medier, nævner vi altid kilder, links, navn eller f.eks logo, skulle det modsatte opfattes anderledes så kontakt os gerne direkte, så vi kan få det rettet. KamikPosten.gl har ikke ansvar for artikler og fotos der indsendes uopfordret. Men vi imødekommer naturligvis folk som gerne vil have vi fjerne billeder hvis de måtte finde det i strid med ophavsretten.

Vi bliver af og til kaldt utroværdige og rygte spredere – Uden nogen dog konkret har kontaktet os med et eneste eksempel. Tværtimod har vi frem til det blev officielt afkræftet fra grønlandsk side hævdet – som de eneste stillet kritiske spørgsmål til den mytiske NATOrabat (som politiken.dk kaldte den efter vi havde sendt dem link til vores artikel), at andre medier lokalt i Grønland stillede tvivl om myten, efter årtier uden kritiske spørgsmål(!)

Da vi arbejder 24/7 – og derved formidler nyhederne enten live, eller hurtigst muligt derefter vil du kunne opleve at nyheder vil komme ud, f.eks fredag nat  kl. 02.20 vestgrønalndsk tid – og der vil derfor kunne komme opdateringer efterfølgende – Det er sjældent nødvendigt hvis man bringer “nyheden” 3 dage efter. I stedet for at lave et nyt opslag vil vi typisk opdatere det eksisterende – og tydeligt angive hvad er er blevet opdateret og hvornår – præcist som de fleste andre medier rundt omkring i verden. I og med vi arbejder 24/7 vil det også forekomme at vi kan poste en artikel med en kort overskrift og en meget kortfattet tekst efterfulgt af “Opdateres”  – hvilket så sker efterfølgende.

Vil du vide mere om os så kontakt os gerne via FB siden, her eller på mail@kamikposten.gl

Du er mere end velkommen til at kontakte os

Opdateret 09. august 2017.