?? Lottomillioner på vej til Gentofte kommune, Aalborg kommune, Vordingborg og Brovst

Lørdag aften blev meget sjovere i Gentofte og Aalborg kommune, og der går to heldige millionærer rundt i Brovst og Vordingborg – måske uden at vide det.

Der var 15 millioner i Lottopuljen lørdag aften, og spændingen var høj, da de syv vindertal skulle udtrækkes. Hele to spillere havde heldet med sig, og havde de syv rigtige tal, der skulle til for at vinde 1. præmien.

Begge heldige vindere havde spillet på nettet og får 7.500.000 kr. hver. Den ene spiller kommer fra Aalborg kommune og den anden spiller kommer fra Gentofte kommune. Danske Spil tager kontakt til spillerne og de bliver begge tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil – som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Ud over de heldige vindere i Gentofte og Aalborg kommune er endnu to Lottospillere blevet millionær efter lørdagens trækning. Hver uge trækker Lotto lod om 2×1 million kroner på alle spillede rækker, det der hedder Millionærgarantien. En kupon uden synlig gevinst kan altså lige pludselig være 1. million kr. værd.

Det er tilfældet for denne uges to heldige vindere. De har ikke nogen yderlige gevinst på deres kupon, men deres kupon er 1. mio. kr. værd. Den ene kupon er købt hos Fakta, Ndr Vindingevej 2, 4760 Vordingborg, den anden er købt hos OK-Plus Østergade 65, 9460 Brovst. Så har man købt sin kupon et af de steder, skal man huske at få den tjekket. Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af de to Millionærgarantivindere endnu.

Der var ingen der fangede Jokeren lørdag aften, så den vokser til hele 15 millioner kr. der kan vindes allerede på onsdag i Vikinglotto. Ligesom der er 6 millioner kr. i puljen igen på lørdag.

Denne uges vindertal er:

8, 9, 14, 17, 22, 26, 30

Tillægstal

32

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »