??Medstifter af nyt parti: Suleqatigiissitsisut / Samarbejdspartiet

Tillie Martinussen, der forlod Demokraterne i december måned, har meldt sig under fanerne på Michael Rosings nye parti som medstifter
”Jeg brænder for en masse sager endnu, og mener ikke det er på tide endnu at droppe ud af politik. Efter lange drøftelser af mærkesager, de store politiske linjer, og de områder jeg brænder for, har jeg nu besluttet mig for, at være medstifter af det nye parti, og er også blevet enig med Michael Rosing om et navn; Samarbejdspartiet”, siger Tillie Martinussen.

??Nuuk: Michael Rosing samler underskrifter til sit nye parti – Suleqatigiissitsisut ? Samarbejdspartiet

Partiet der er under opbygning, er ved at samle underskrifter, skrive vedtægter færdigt, skrive partiprogram og andre vigtige ting, for at kunne stille op til de kommende valg.

”Jeg synes ikke nogen af de nuværende partier har dækket mine politiske mærkesager ret godt, og det er en fornøjelse at få lov til at være med til, at bygge noget op, fra grunden”, siger Tillie.

Konkrete mærkesager for Tillie Martinussen er bl.a.:
– Hjælp til udsatte børn og unge. Voldsomt styrkede indsatser til børn og unge, tilskud omfordeles til børn, og unge.
– Hjælp til seksuelt misbrugte, forebyggelse af seksuelle krænkelser, hårdere foranstaltninger til seksuelle krænkere af børn.
– Højere ydelse til førtidspensionister, og højere overførselsindkomster.
– Styrket udenrigs,- og Rigsfællesskabspolitik. Får vi nok udbytte i Rigsfællesskabet af hinanden?
Hvordan bygger vi broer i stedet for at grave grøfter? Hvordan sikrer vi en fornuftig og tillidsvækkende dialog med udlandet og indenfor Rigsfællesskabet?
– Styrket inklusions politik, samt en integrationspolitik her i landet.

”Som sagt er et principprogram på vej, i mellemtiden skal vi have samlet underskrifter ind, så vi er opstillingsberettigede. Vi taler også nu med flere interesserede kommende kandidater, men tager det et skridt ad gangen. Det er jo en større operation, sådan at stifte et nyt parti. Men vi glæder os usigeligt meget til at komme i gang med det relle politiske arbejde”, slutter Tillie Martinussen af.

??Du kan støtte Tillie og Suleqatigiissitsisut / Samarbejdspartiet med en underskrift her

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »