??⚽Det danske landshold bakker op om velgørenhed

Søndag d. 18 marts 2018 afholder Fodboldfonden det eksklusive velgørenhedsarrangement “Spring Ball”, til fordel for udsatte og fattige børn i Danmark, med deltagelse af blandt andre det danske herrelandshold i fodbold, samt Børne- og Socialminister Mai Mercado.

Nik & Jay, Iris Gold og Boyzlife (Westlife/Boyzone) sørger for den musikalske underholdning, og aftenen byder ligeledes på en liveauktion med mulighed for, at byde på Champions League Finale billetter, middag i privaten med Per Thøstesen, Tottenham fodboldoplevelse efterfulgt af meet n greet med Christian Eriksen, samt Leicester kamp med privat rundvisning med Kasper Schmeichel på King Power Stadium. På Fodboldfondens facebookside, kan man læse mere om muligheden for, at byde på forskellige ting i ugen op til Spring Ball – og man vil ligeledes kunne følge med i livestreaming fra den røde løber, når stjernerne ankommer til festen. Spring Ball præsenteres i samarbejde med King Power, der er hovedsponsor for arrangementet.

Fodboldfonden er stiftet af Stine Schmeichel og Christine Kvist, og har til formål, at hjælpe udsatte børn i Danmark, især med fokus på børnefattigdom, som de seneste år har fået større bevågenhed i den offentlige debat.

“Vi afholder hyggelige og sjove børneevents for børn og deres familier, som af forskellige årsager mistrives” fortæller Christine Kvist, og Stine Schmeichel forsætter ”Vi har især fokus på, at give børn som vokser op i fattigdom, oplevelser ud over det sædvanlige, som kan skabe en følelse af fællesskab og inkludering. Derudover samarbejder Fodboldfonden med Børnesagens Fællesråd om, at uddele stipendier til konfirmationsfest, fritidsaktiviteter, julehjælp og uddannelse.

Fodboldfonden ønsker med de indsamlede midler, at gøre en mærkbar og konkret forskel, samt sikre alle børns ret til, at vokse op under trygge, kærlige og omsorgsfulde rammer.

 

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »