Bossword Sport – En samtale med Mads Davidsen om strategi i sportens verden

🇩🇰Her fortæller Mads Davidsen om sit bud på succes i idrættens verden – om hvordan man investerer i det langsigtede perspektiv i en verden, der altid er på jagt efter det kortsigtede quickfix. Og den egenskab kan overføres på mange andre verdener end sportens.
Mads Davidsen er den danske fodboldtræner, der har arbejdet med det største budget i kinesiske Shanghai SIPG, der er ejet af det kinesiske svar på Mærsk. Han arbejder nu med forbund og klubber over tre kontinenter gennem sit nye konsulent-virksomhed Optima Football.
Her beskriver han modellen og peger også på, hvem der er i Danmark har været bedst til at gøre nogle af de ting, som han anbefaler i sin model. Få svaret i denne udsendelse, hvor Mads Davidsen er på besøg hos Peter Brüchmann i Medianos studier.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »