Disse dueller skal du se i Champions Leagues gruppespil i år

Endelig er verdens største klubturnering tilbage, og der venter sig nogle drabelige kampe allerede i gruppespillet. Vi tager her et kig på de dueller, som du ikke må misse.

2019/20-sæsonen i Champions League bliver den 65. udgave af Europas mest prestigefyldte turnering. Finalen bliver spillet på Atatürk Olympic Stadium i Istanbul, der til daglig er hjemmebane for Istanbul Basaksehir FK og Tyrkiets landshold, og hvor de nuværende mestre fra Liverpool har gode minder fra, efter de vandt den berømte Champions League finale mod AC Milan i 2005.

Fodbold udvikler sig konstant, og det samme gør klubberne, hvilket gør det sværere og sværere at vinde trofæet med de store ører. I år er ingen undtagelse. Der bliver kamp til stregen, og det ligner et tæt løb mellem Europas bedste klubber. Grupperne er blevet fordelt, og som altid er det en blandet pose nødder, hvor nogen har det nemmere end andre.

Gruppe A – Real Madrid og PSG

Allerede i gruppe A finder vi en spændende duel mellem Real Madrid og Paris Saint Germain. Kongeklubben skuffede stort sidste sæson, men man bør ikke afskrive spanierne af den grund. Med Zidane tilbage ved roret og med mere end 300 millioner euro brugt på transfers i sommerens transfervindue, bør de være blandt favoritterne til at vinde. De får det dog ikke nemt mod PSG, der lykkedes med at holde på Neymar på trods af vedhængende rygter, der linkede ham med et skifte tilbage til Barcelona. Begge hold skal desuden holde tungen lige i munden, når de møder Club Brügge og Galatasaray, der begge vandt deres respektive ligaer sidste sæson.

Gruppe F – 4 stærke hold

Der er altid en dødsgruppe, og i dette års udgave er det gruppe F, hvor FC Barcelona, Inter, Dortmund og Slavia Prag skal spille op til sit bedste for at gå videre til knockoutfasen. Barcelona klarede sig igennem en lignende gruppe sidste år mod Inter, Tottenham og PSV, så de er vant til svære kampe i gruppespillet. Det tyder dog på, at Inter bliver en sværere modstander i år, hvor Conte er kommet til som træner, mens Romelu Lukaku, Diego Godin og Alexis Sanchez alle er tilføjelser, der viser at Inter mener det alvorligt i år. Dortmund har på samme måde forstærket sig med Mats Hummels, Nico Schulz, Thorgan Hazard, Julian Brandt mens Paco Alcacer blev købt permanent. Det bliver derfor på ingen måde en nem opgave for Barca, mens Slavia Prag ligner gruppens prygleknappe. Barca er dog favorit til at vinde gruppen, og kigger vi på sports betting giver catalanerne odds 1.36 for at vinde gruppen.

Gruppe D – Juventus og Atlético Madrid

I gruppe D finder vi også et spændende opgør, hvor Juventus og Atlético Madrid igen mødes akkurat som sidste sæson, hvor Cristiano Ronaldo med hans hattrick slog Diego Simeones tropper ud af turneringen. Atlético Madrid er kendt for deres defensive styrke og gode organisation, og det samme kan siges om Juventus, der har vundet Serie A otte år i træk. Der er derfor lagt op til en spændende kamp om førstepladsen, mens det ligner at Bayer Leverkusen og Lokomotiv Moskva må slås om tredjepladsen, der vil kvalificere dem til knockoutfasen i Europa League.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »